torsdag 20 oktober 2011

Krasch

Detta foto var det enda som fanns att tillgå på denna lånedator. Passar ypperligt för dagsformen. Det har varit en vecka med överraskningar. Kraschande överraskningar. Det började lite försiktigt med att TV:n lät som en jumbojet och hepp så var vi utan TV. Sedan strejkade tvättmaskinen och hepp så växer tvätthögarna. Och hepp hepp så kraschar datorn!! Med alla mina foton!!! Jag bävar för fortsättningen. Jag kan gott leva utan TV och kanske t o m tvätta för hand ett tag. Men fotona:(( Hur ska jag klara mej utan dom? Ja, ja. Jag vet att det kunde vara värre, men nu räcker det för ett tag. Hoppas ni haft en bättre vecka!

fredag 14 oktober 2011

ÖPPET

När sommarrestaurangerna har stängt är det dags för oss att sätta igång verksamheten. I år har rådjursrestaurangen ny inredning. Åtta serveringsbord är uppradade på åkern och vi är redo för höstens första gäster. Förhoppningen är att gästerna nu ska kunna äta i lugn och ro.


Vi satsar på ekologiska närproducerade produkter och hoppas kunna erbjuda mer variation än förra vintern. Vi börjar med klöver och Raike-äppel. Goda var för sej eller tillsammans:) Eftersom verksamheten brukar gå med brakförlust hoppas vi istället på glada och nöjda gäster. Alla hjärtligt välkomna!


Raike är otroligt vackra och goda. Se vilka fantastiska mönster och färger. Torkade lite äppel åt restaurangpersonalen så de ska ha krafter att orka jobba i snö och kyla hela vintern.

söndag 2 oktober 2011

En alldeles vanlig dag...





... i Norra Bomarsund. Och en alldeles ovanligt vacker dag i oktober. Olivia växer så det knakar:) Snart lika stor som kattmor där de sitter på den matchande stenbänken och njuter av höstsolen. Ett av hennes stora intressen är att följa efter Sofina. CopyCat:) En skål av egenhändigt tillverkad nyponsoppa är heller inte fy skam. Ett besök hos trevliga människor och helgen är fullbordad. Vad mer kan man begära? Solig söndag till era alla!