lördag 19 november 2011

Novemberblomster

En blåsig och kall novemberdag och det blommar för fullt i trädgården. Ännu har vi ringeblommor, rödklöver, blåklint, lupiner och rosenknoppar. Visst är det lite konstigt? Inte för att jag saknar snön. Den kan gott vänta en månad till. Är i alla fall rustad med vinterdäck efter en tur till däckservicen på Töftö. Det var en rejält blåsig tur och antagligen var det därför taxfreen var stängd:) Har för tillfället min examensvecka gällande del 1-3 med bedömning om en vecka. Sedan återstår del 4 och efter det hoppas jag få mer tid till Livet och Hantverket. Nu ska jag gå ut och plocka sommarblommor!

lördag 5 november 2011

Krångel

Har idag tillgång till lånedator och har försökt publicera och kommentera på Blogger men men. Ska det krångla så ska det väl krångla. Jag har i alla fall läst era inlägg och kommentarer och tagit till mej tips och tankar. Tack! Glädjande nog har jag nu tvättmaskin! Lillkissen och jag har bänkat oss framför underverket och beskådat det magiska snurrandet. Typiskt symptom för autism sägs det... Nåja, med eller utan autism snurrar vi vidare och önskar er en vilsam helg.

torsdag 3 november 2011

Reklam

Jag kan ju passa på att lägga in en reklampaus när jag har tillgång till lånedator. Min fina omslagsflicka Tigris pryder omslaget på Djurskyddsföreningens kalender år 2012. Jag är extra tacksam för denna bild eftersom Tigris dog strax före kalendern gick i tryck. När datorn kraschade blev jag också av med alla mina foton. Nu får jag njuta av den vackra bilden och minnas våra fina år. Lilla Olivia har jag kvar som en levande gåva från Tigris. Djurskyddsföreningen lägger ner mycket tid, pengar och hjärta i sitt viktiga arbete för djurens bästa. Köp en kalender och ge ett bidrag till människans bästa vänner.