söndag 8 januari 2012

Vikarie igen

Ja ni märker ju själva... Det händer inte mycket här på bloggen för tillfället. Matte lånar datorer hit och dit och får det inte alls att funka. Jag hjälper till så mycket jag kan och rusar över tangentborden, men inte blir hon gladare av det inte. Jag passar på att vikariera lite jag. För vet ni vad? Jo, jag har varit med om min första jul. Det finns massor att undersöka den här årstiden. Jag är, som ni ser, jätteintresserad av "Amerikatomten". Det är så kul att dra den i skägget och försöka få ner den på golvet:)


Till min stora glädje har skogen flyttat in! Dessutom hänger det tingeltangel lite överallt. Åtminstone hängde det lite överallt, för jag har plockat ner det vartefter och rullat in allt under byrån. Sen kastade jag omkull bockarna. Det var roligt:)


Men tro nu inte att jag bara har roat mej. Jag har delat med mej också. Här har jag just fått klart ett "rysspaket" som jag skickade till mina små vänner i öster. Fast lite krångligt att skriva var det faktiskt.


Ja ni kan tro jag är trött nu. Och matte med. Det är bäst att vila så man orkar leka lite i snön. Jag gillar att ploga mej fram och smyga på fåglarna. Jag har roligt nästan jämt:) Mjau på er från Olivia!