fredag 30 mars 2012

Vårpromenad

Pärlhyacinterna sträcker på sej och njuter av våren. Så gör även jag:) Har unnat mej en långsam promenad i duggregn och hämtat hem björkris och videkissor till påskdekorationerna. Så tacksam att jag har lite ork för utelivet igen. Så mycket det finns att se i naturen om vi bara tar oss tid till det. Jag har blivit som ett barn igen. Jag måste stanna och titta på allt vackert och tar hem vackra stenar, mossiga pinnar och några söta tussilago. Satt länge och beskådade alla småfåglar som håller på flyttar in i holkarna. Och allt detta vackra finns runt husknuten. Bara att ta för sej och njuta av prakten.

söndag 25 mars 2012

Stilla söndag

I mitt "nya" liv vill jag omge mej med människor, saker och bilder som berör. Här är en av bilderna. Jag önskar er alla en stilla söndag med tid till eftertanke och kärlek.

fredag 23 mars 2012

Lejonklippning


En tovig Sofina behövde fixa till vårfrisyren. Smådjurskliniken undrade om hon ville ha lejonklippning... Sofina ville absolut inte bli nåt lejon, så vi kompromissade om nån slags mohikanfrisyr:) Jag ville hon skulle få behålla pälsen på ryggen, svansen och benen eftersom det inte fanns några tovor där. Nu är det klippt! Stackars Sofina liknar en pudel på benen och ser allmänt naken ut på magen.
Här kommer ett tips från Sofina: Om ni vill vara snygga på catwalken i vår, och frissan pratar om att söva dej och dessutom mumlar nåt om lejon... Spring därifrån!!

lördag 17 mars 2012

LALEH "Live Tomorrow" (Official video, 2006)



Jag har fått en andra chans!
Tacksam tacksam tacksam tacksam!!

lördag 3 mars 2012

Hej:)

Jag har varit på en resa... En resa som jag inte önskar till någon annan. En resa i sjukhusets värld bland blod, kanyler, sprutor, morfin och långa smärtsamma nätter och dagar. Men, till min stora glädje, är jag nu hemma igen. Och dag för dag blir jag piggare:) Jag hoppas och tror att det värsta är gjort och att det snart blir ljusare igen. Fotot får symbolisera att det finns hopp och ljus även när det är som mörkast. Min energi går nu till att bli frisk och hantverket får snällt vänta. Jag hoppas Ni får en underbar vårvinter! Stor kram!