lördag 30 november 2013

November


November försvann i skrivandet. Jag kan ibland undra varför jag kastar mig in i vansinnesprojekt som tar allt för mycket tid. Kanske för att testa gränser. Nationel Novel Writing Month går ut på att skriva 50 000 ord i november månad, d v s 1667 ord per dag. Som man inte hade annat att göra... Nu är det gjort. Halvvägs i mitt projekt ändrade jag riktning på romanen och då blev det så mycket bättre och så mycket lättare. Jag känner att det är möjligt. Att skriva något mer och längre än dikter. Nu får berättelsen landa och sedan ska jag fundera på eventuell fortsättning.
Under november har jag dessutom hunnit skicka in mina bidrag till de tre "Whildeanska" antologierna som utkommer 2014-2015.

söndag 3 november 2013

Dikter och foton på Sunds bibliotek


VÄLKOMNA till Sunds bibliotek. Jag ställer ut dikter och foton november 2013-januari 2014. Ett år av skrivande och det var redan svårt att göra ett urval. 22 dikter visar jag upp den här gången samt en del foton.


Det är mycket skrivande nu, nästan lite för mycket. Samtidigt som helgen har ägnats åt att hänga utställningen så pågår National Novel Writing Month hela november. Det innebär att jag bör skriva 1667 ord per dag för att komma upp i 50.000 ord denna månad.



Dessutom skall material till tre antologier i Whildeanska-serien in före december månad. Whildeanska Hösten utkom ju i augusti. Våren, Vintern och Sommaren utkommer 2014-2015, men det är nu som dikterna skall väljas och skickas in.


Och så deltar jag i skrivarkvällar kallade "Skriv Liv". Få se hur mycket skrivarliv det finns kvar efter november...
 
VÄLKOMMEN TILL SUNDS BIBLIOTEK!