onsdag 25 december 2013

Poesi 10.0 jubileumssamling


Nu har den kommit, tredje boken som jag medverkar i.
För att fira att Poeter.se funnits i 10 år ger de ut en jubileumssamling på 640 sidor. Poeter.se har nu närmare 50.000 medlemmar. Tio av dem intervjuas i boken. Jag är en av de tio. "Det fria ordet" är mitt bidrag i diktboken.

söndag 15 december 2013

Du hinner!


Lagom till Lucia anlände fler "Mariaänglar" från Afrika. De kom i sällskap med underbara handmålade dubbla kort. Allt säljs till förmån för de som hungrar i Tanzania. Ängeln kostar 20 euro. Korten inkl. ett meddelande om att en säck majs ges till Afrikas barn kostar också 20 euro. Ännu hinner du köpa en ängel eller ett "majskort" som julgåva till någon du tycker om. Hör av dig till mig så får du välja vilken ängel eller vilket kort just Du vill ha/ge. Ge en God Jul till de som behöver!

tisdag 10 december 2013

En julhälsning...


20 euro = ett handmålat kort från Tanzania och ett meddelande om att du givit en säck majs, 100 kg, till de som hungrar = En God Jul.

Välj en alternativ julgåva i år. En gåva som värmer hjärtan och mättar magar. En säck majs mättar en stor familj en månad. Hungern är svår i Dongobesh med omnejd. Jag tror jag kan lova att kortets mottagare blir glad i juletid åt att kunna glädja och mätta de som har det mycket sämre ställt än vad vi har.

Hör av dig till mig så får du välja kort!

söndag 8 december 2013

Decoupage


Jag försöker variera mig och inte tråka ut er med information om mitt skrivande... Således tager man en ful ram, målar den vit, lägger översta lagret av en fin servett på och avslutar med ett lager decoupagelim. Kan hända att en och annan dikt ramas in... Men först ett lager lack. Det lackar mot jul.