torsdag 30 december 2010

Vi önskar ett Gott Nytt År!


Här i sundsskogarna har jag fullt upp med att mata alla hungriga djur. Dagligen bärs hinkvis med rådjursmat och fågelfrön ut. Gästerna är många och hungriga. Några dunk i hinkbotten när den är tömd, och vips kommer rådjuren springande på sina stigar i jakten på mat.
Tack för att ni läst mina blogginlägg och delat min vardag under året. Jag önskar er välkomna tillbaka på det nya året. Vi här i skogen önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År! Var snälla med varandra och med djuren:-)

6 kommentarer:

  1. Dunk i hinkbotten-språket fungerar bra. Du har många flere att utfordra än vad vi har här. Tillsvidare bara tre flickor, kanske också Tiger när mörkret faller...men vi är osäkra om han är vid liv..bocken.
    Önskar också dig och de dina ett mycket bra nytt år!

    SvaraRadera
  2. Som mest har vi haft 15 djur samtidigt på rådjurskrogen, så dom är antagligen dubbelt så många totalt. Nuförtiden hinner jag bara halvvägs tillbaks på åkern innan dom börjar äta. Kanske dom blir tama innan våren:-) Det känns bra i hjärtat att veta att dom åtminstone inte svälter.

    SvaraRadera
  3. Det är fint att få beundra vilda djur ute på gården. Här (på fastlandet) hos oss på landet ser man nästan dagligen älgar. Och på sommaren undrar man om man kunde träffa en björn när man plockar svamp eller bär i skogen bakom huset:) Gott nytt år!

    SvaraRadera
  4. Hoppas ni också får ett riktigt Gott Nytt År.
    Kram Ewa

    SvaraRadera
  5. Minna: Kunde tänka mej att träffa en liiiten björn:-) men i så fall utan sin arga moder. Det är härligt med djurlivet inpå knutarna! Gott Nytt År!
    Ewa: Gott Nytt År!

    SvaraRadera