fredag 14 oktober 2011

ÖPPET

När sommarrestaurangerna har stängt är det dags för oss att sätta igång verksamheten. I år har rådjursrestaurangen ny inredning. Åtta serveringsbord är uppradade på åkern och vi är redo för höstens första gäster. Förhoppningen är att gästerna nu ska kunna äta i lugn och ro.


Vi satsar på ekologiska närproducerade produkter och hoppas kunna erbjuda mer variation än förra vintern. Vi börjar med klöver och Raike-äppel. Goda var för sej eller tillsammans:) Eftersom verksamheten brukar gå med brakförlust hoppas vi istället på glada och nöjda gäster. Alla hjärtligt välkomna!


Raike är otroligt vackra och goda. Se vilka fantastiska mönster och färger. Torkade lite äppel åt restaurangpersonalen så de ska ha krafter att orka jobba i snö och kyla hela vintern.

2 kommentarer:

  1. Jeez, så tjusiga äpplen! 'Raike' är en för mig obekant sort och jag kan bara beklaga att det inte finns plats för fler frukttträd på gården, för det här äpplet hade jag gillat skarpt :o)

    Rådjuren i Sund (och andra hungriga) kan skatta sig lyckliga, som får maten så vackert serverad och på så fina "tallrikar" :oD Hoppas du har några fibbel kvar till en smulpaj, för nog skulle det väl vara lite skämmigt att måsta palla hos grannarna..? ;o)

    SvaraRadera
  2. Fanatastiskt fin restaurang ni har!! Här måste nog mera till än vad vi har nu, våra gäster får äta från "golvet". Gissar att ni ligger etta på favoritrestauranglistan i vinter. Ärmarna måste kavlas upp och inredningen förbättras i vår restaurang.
    Toppen Gunilla!

    SvaraRadera