fredag 18 april 2014

En resa...

Jag har varit på en resa utan dess like. En yttre och en inre resa som lämnat spår. Försöker hitta tillbaks till vardagen men inser att en stor del av mitt hjärta blev kvar i Dongobesh, Tanzania. Medan jag landar får ni njuta av några foton på underbara människor och underbar natur.

 Förskolans gullungar

Flickor som bor på internatet

Ngorogoro

Glad och uppfinningsrik gosse


3 kommentarer:

  1. Landa i lugn och ro! Det tar sin tid att samla alla intryck innan man är färdig för att vara där man är igen.
    Jag vet att ditt hjärta är stort och större har det säkert blivit efter den här resan. Hjärtat har den sällsamma egenskapen att ju mera man delar med sig av det, desto större blir det och räcker för många flera än om man inte delar med sig...
    Påskkram!

    SvaraRadera
  2. O, ja, jag kan nog tänka mig att du har massor att smälta efter Ditt Livs Resa. För det har det väl varit? Även om du varit till Ryssland mängder av gånger, så måste väl ändå att få uppleva Afrika in real life vara någonting alldeles enastående? Förutom ormarna då ;o)

    Det tar säkert ett tag innan du landat i att vara hemma i trygghetszonen och vardagslunken igen :o) Glad påsk på dej!

    SvaraRadera
  3. Flaxar ännu ostadigt. Försöker klona mig så att jag både kan landa här och stanna där. Känns som jag varit med i en film. En vacker och bra film där avsnitt 1 just slutat. Nu väntar jag på fortsättningen :)

    SvaraRadera