torsdag 12 juli 2012

Stadigt i jorden

Ett par gamla stövlar är bra att ha. Då står man stadigt på jorden, eller t o m i jorden. Har man dessutom en betonghatt så är man rustad för det mesta.

4 kommentarer:

  1. Ah, hatten minns jag från ifjol! Den är bara såå häftig :o) Och så har du gjort med dina stövlar det som jag hade planerat inför den här sommaren. Men i brist på stövlar har det inte blitt nåt :o/

    Sommar, förresten. Vadå sommar? Vått och ingen värme; i grönsaksodlingarna missväxt pga myrinvasion och allt möjligt annat står och stampar för att det är för kallt. Och en sak jag verkligen förvånar - och oroar - mig över: det finns ju inga insekter! Inte ens getingar, som normalt förpestar tillvaron ute på min terrass.

    SvaraRadera
  2. Nä inte ska man söndra fungerande stövlar för detta inte. Men dom här läckte in så in i baljan, så lite ska det väl läcka ut också:)
    Lite insekter har jag nog, men missväxt är det ändå. Konstaterar att spenaten kommit i blom före det finns nåt att skörda.

    SvaraRadera
  3. Får jag komma och prova din snygga hatt någon kväll utan regn nästa vecka? Vi kunde även ta en promenad i den så gröna skogen och äta smultron finns i så stora mängder i år. Puss!

    SvaraRadera