tisdag 6 juli 2010

Sol ute och sol inne

Idag har jag tryckt upp och sytt Tulpanörngott i färgerna gult och orange. Ett sätt att komma ihåg dessa medelhavsvarma dagar när vi får kallare väder. Jag önskade mej en droppe regn i dag, men icke. Fick nöja mej med några moln. Så soltemat tycks fortsätta.

6 kommentarer:

  1. Men så ärtigt! Det där mönstret skulle jag gilla som "vaxduk" till sommaren (vet inte vad den sortens tyg kallas som inte är riktig vaxduk men som tål att torkas av).

    SvaraRadera
  2. Bra idé! Måste forska i hur själva trycket vill fastna på den sortens material. Vet faktiskt inte heller vad tyget heter.

    SvaraRadera
  3. Fina sidor och fina produkter.
    Tack för sällskapet i kväll.
    Det var en fin kväll
    Ewa

    SvaraRadera
  4. Hm, jag undrar om det inte är en sorts impregnering helt enkelt? Du kan väl testa att trycka helt vanligt på 100 % bomull först och prova med t.ex. sån där tvättmaskinsimpregnering som säljs i jakt- och fiskebutikerna, avsedd för bl.a. Fjällrävens jackor och byxor.

    T.ex. Finlaysons "vaxdukar" tål inte hur många tvättar som helst, så jag tror jag är inne på rätt spår. Vill man kan man alltid impregnera om när ytan börjar blir risig :o)

    SvaraRadera
  5. Kom just på att du kan ju köra samma impregnering t.ex. på dina necessärer, så blir de tåligare mot sminkkladd å så där.

    SvaraRadera
  6. super fina saker som du gor!(men det ar ju klart du ar ett kreativt geni!!!):)=)

    SvaraRadera