tisdag 18 januari 2011

Jag vill inte...

...bli förkyld! Känner hur influensan försöker sätta klorna i mej, så nu är det dags att dricka upp alla vitaminer som jag saftat. I dagens tidning fanns olika huskurer, så som varm öl, whisky, ingefära och vitlök. Ingefäran låter godast. Saft varvat med te, honung och ingefära får det blir. Framför saftflaskorna hänger en kökshandduk i vitt tunt linnetyg. Trycket har gjorts i olika färgställningar.

6 kommentarer:

  1. Hoppas du klarar dig utan att bli förkyld. Annars blir det så förkylt, vetja:D. Att dricka bort det onda är ett bra knep!Drick massor! Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Aj, det låter inget kul. Här ska du få min salig mors dunderhuskur, som garanterat skrämmer skiten ur allt vad bacillusker heter: en stor mugg hett vatten prepareras med 10-20 droppar Tabasco (beroende på hur mycket du tål) och så rör du ner en rejäl sked honung. Värmer fint och knäcker det mesta :o)

    Och jo, sen ska du se till att du äter ordentligt med D3-vitamin under vintern. D3 är viktigt för ett starkt immunförsvar, och då inte bara för förkylningsbobbor.

    SvaraRadera
  3. Hoppas att du hinner vila också! Ta det lugnt!

    SvaraRadera
  4. Jo du "Pettas" det blir ju det:-) Så nedrans förkylt.
    Nina: Förstår nu att jag borde ha lite starkare grejer i skafferiet. Det är nästan så man piggnare i blott av att läsa receptet på meducinen:-)
    Minna: Det blir nog sängläge några dagar. Synd. För jag hade tänkt hälsa på dej, men det får kanske bli nästa vecka?

    SvaraRadera
  5. Bäst att du kurerar dig ordentligt för det är ju din tur att vila nu och då kan du inte vara förkyld:)
    Värmande kramar
    Ullis

    SvaraRadera